Informasjon

Utsettelse på grunn av COVID-19
 

Etter nøye overveielser har vi kommet frem til at Markus-løpet må utsettes til lørdag 29. mai 2021. På grunn av den usikre situasjonen rundt COVID-19 så ønsker vi å ta vår del av ansvaret for fellesdugnaden på alvor, og ta hensyn til dem som er i risikogrupper og nå er ekstra sårbare. Vi ønsker ikke å ha et arrangement preget av strenge regler og restriksjoner, og likevel risikere at noen blir utsatt for smitte under Markus-løpet. Dette er et arrangement der det vil være mennesker til stede som er i risikogrupper, og her vil også være helsepersonell som gjør en fantastisk innsats i helsevesenet til enhver tid- og vi vil at absolutt alle skal være trygge!

Håper på forståelse og respekt for valget vi har tatt.

Vi gleder oss stort til å treffes på Markus-løpet lørdag 29. mai 2021, en festdag der vi forhåpentligvis kan gi hverandre en klem, en high five, og hvis det fremdeles er albuehilsen som gjelder- så er forhåpentligvis situasjonen mer forutsigbar enn akkurat nå. Og A-laget, Nærbøherrer håndball stiller selvsagt opp på startstreken. Og Thorir Hergeirsson, Lars Zachariassen og Idol-Mari bidrar med både kloke ord, og fengende musikk!

Så dere som allerede har meldt dere på løpet overføres automatisk, og er nå påmeldt 29. mai 2021. Vi er utrolig takknemlige for all positivitet og støtte vi møter hos enkeltmennesker og firmaer! Og vi håper og tror at dere fortsatt vil være med å støtte opp om innsamlingen til barnekreftforskning og kreftomsorg Rogaland, selv om alt nå blir utsatt. Og vi selger fortsatt både gullsløyfer, t-skjorter og armbånd på www.markus-lopet.no.

Denne informasjonen er sendt ut til alle deltakere.

For spørsmål, ta kontakt på post@markus-lopet.no

Markus-løpet vil gi innsamlede midler til:
 

Forskning på barnekreft. I dag er dette ikke en fast post på statsbudsjettet. For å nå målet om 100% overlevelse ved barnekreft, trengs det penger til forskning.

 

Kreftomsorg Rogaland, en privat stiftelse som tilbyr hjelp til å takle de mange utfordringer som møter både den kreftrammede, pårørende og etterlatte. Hjelpen blir gitt i form av samtale, rådgivning, veiledning og sosiale aktiviteter.

Startkontingent
10 km - 400 kr

5 km - 300 kr

3 km - 200 kr (3 km er uten tidtaking)

 

Familiepris 3 km - 50% pr deltaker. Familie omfatter voksne pluss egne barn til og med 16 år.

Påmelding

Meld deg på Markus-løpet 2021 her: https://racetracker.no/events/20201markus-lopet/

Startnummer

Startnummer kan hentes på Jæren Sportssenter, Nærbø, 27. og 28. mai mellom kl 16-18. Bytte av navn på løper er mulig mot et gebyr på kr 150.

Oppmøte og starttider

Oppmøte ved Jærmusset avd. Vitengarden Nærbø, kl 11:30 den 29. mai 2021.

Starttid 3 km 12:30, 5 km 12:40, 10 km 12:50. Mulig det blir små endringer på starttider.

Praktisk informasjon løpsdag

  • Det blir salg av mat og drikke på Vitengarden.

  • Eget område til oppbevaring av bagasje, dette skjer på eget ansvar.

  • Parkering vil være merket, og det er parkeringsmuligheter i tilknytning til Vitengarden.

  • Påmelding på løpsdagen vil ikke være mulig.

  • Drikkestasjoner ved start/mål.

  • Resultatservice fra Racetracker. Det blir live resultater som blir oppdatert når deltakere krysser målgang.

 

Premier

Det vil bli premiering til de tre beste i hver klasse med tidtaking. Det blir også en rekke gaver til tilfeldig utvalgte startnummer.

Løyper

Alle løyper har start og mål ved Jærmuseet, 3 km og 5 km blir på grus/gras. 10 km blir på grus, gras og noe asfalt. Første 500m av løypen er felles for alle distanser. Obs! Det kan være dyr i løypen.

© 2020 MARKUS-LØPET ,  Kontakt oss på info@markus-lopet.no eller på tlf 950 20 920

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram