top of page
Personvernerklæring

 

Markus-løpet tar ditt personvern på alvor.

 

Personopplysninger er alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson for eksempel; navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. 

 

Behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsiden til Markus-løpet, www.markus-lopet.no. Markus-løpet med org nr 924017732 er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn via denne nettsiden.

 

Personopplysninger som behandles

Markus-løpet samler ikke inn personopplysninger som personnummer, annen sensitiv informasjon, eller opplysninger om personlige betalingskort gjennom nettsiden.

Informasjon som innhentes er:

  • E-postadresse

  • Fornavn og etternavn

  • Fødselsdato

  • Postadresse

  • Telefonnummer

Hvordan informasjon innhentes

Informasjon samles inn gjennom registreringsskjema på vår nettside. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg support og nyhetsoppdateringer (nyheter, kampanjer, undersøkelser og annet som naturlig faller inn som del av nyhetsbrev og support.)

Skjemaer for innsamling:

  • Påmelding Markus-løpet

  • Abonnement på nyhetsbrev

  • Innsending av saker via kontaktskjema

Formålet med informasjonen som innhentes

Personopplysningene som hentes inn er nødvendige for å kunne sende relevant informasjon, og besvare spørsmål som kommer inn i form av support og forespørsler.

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg den mest relevante informasjonen og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

 

Hvordan informasjonen lagres

Informasjon innhentet gjennom påmeldingsskjema på www.racetracker.no lages hos Raceresult - www.raceresult.com, som vi benytter for registrering av deltakere på løp.

Informasjon innhentet gjennom kontaktskjema på www.markus-lopet.no lagres i WIX, som vi benytter for webpublisering og til dels CRM.

Vi besvarer henvendelser per mail.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler / Cookies

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser. Formålet med disse er å samle informasjon om hvordan nettsiden vår brukes og for å kunne gi deg en best mulig brukeropplevelse.

Hvordan opplysningene slettes

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på post@markus-lopet.no

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Markus-løpet kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden, samt bruke underleverandører til å ta hånd om utsendelser av nyhetsbrev. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Markus-løpet.

 

Samtykke

Ved påmelding til våre nyhetsbrev eller annen relevant informasjon via kontaktskjema eller via e-post, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles, etter personopplysningsloven § 18, 1. ledd. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven § 27 og § 28.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Markus-løpet ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Navn: Markus-løpet
E-post: post@markus-lopet.no

bottom of page