top of page

Program Markus-løpet 2023

Inger Houghton (Inger i Dubai)

Inger er en av Norges største og mest kjente treningsprofiler på sosiale medier. Hun kommer for å ha felles oppvarming og springe på Markus-løpet.

John Brungot

John Brungot er en norsk komiker og skuespiller.

Helt siden gjennombruddet i «Torsdag kveld fra Nydalen» har John servert det norske folk humorperler på løpende bånd. Han er like komfortabel på scenen som foran kamera, og han kan bidra med det aller meste når det kommer til underholdning.

John er dessuten regnet for å være en av landets beste parodikere.

Vettche

Vettche består av en gjeng med gutter som har gått på musikklinja sammen. De spiller spretten indiepop som fenger, og tekstene kan de fleste kjenne seg igjen i. De ble månedens urørt i P3 i juni 2022.

Samana Rising

Samana Rising ble dannet høsten 2015, og er kjent for et lydbilde der de blander ulike stilarter som rock, pop, blues og soul for å skape sin egen musikksjanger. Samana Rising har jobba i studio denne våren , og har to nye singler på trappene. Disse vil bli presentert under deres opptreden på Markus-løpet

(Foto: Roy Vuyk)

Kreftomsorg Rogaland

Kreftomsorg Rogaland er en privat stiftelse som tilbyr hjelp til å takle de mange utfordringer som møter både den kreftrammede, pårørende og etterlatte.

bottom of page